Dhëndri i Berishës: Kërkimet për naftë në Zagori, aferë korruptive e kryeministrit Rama

Dhëndri i Berishës: Kërkimet për naftë në Zagori, aferë korruptive e kryeministrit Rama

Faktet, Rama firmosi që në Parkun Kombëtar të Zagorisë, pjesë e bllokut 4, të shpohet dhe të kërkohet për naftë. Protesta dhe qëndresa është e vetmja gjuhë që njeh frikacaku dhe mashtruesi Edi Rama. Deklarata e Jamarber Malltezit: Shqiptarët po tregojnë gjatë gjithë këtyre ditëve se duke protestuar, mund të ndalojmë të keqen. Kështu ndodhi […]