Qytetet që kanë më pak femra shofere, ja ku renditet Gjirokastra

Qytetet që kanë më pak femra shofere, ja ku renditet Gjirokastra

Drejtimi i makinës nuk është më atribut vetëm i meshkujve. Tashmë makina është një mjet i rëndësishëm transporti për të dyja gjinitë. Por a e dini se në cilin qark u pajisën më shumë gra me leje drejtimi? Dhe jo, sikurse mund të ju shkojë në mendje shumë prej jush nuk është Tirana. Madje qarku […]