‘Nuk kam më vite jetë, por disa ditë…’, gazetaja që vuan nga kanceri bën postimin e fundit në Twitter (FOTO)

‘Nuk kam më vite jetë, por disa ditë…’, gazetaja që vuan nga kanceri bën postimin e fundit në Twitter (FOTO)

Rachael Bland, gazetarja e BBC e cila me prej gati dy vitesh (Nëntor 2016) po lufton me një kancer të pashërueshëm, ka bërë në mediat sociale një njoftim të dhimbshëm, i cili i ka trishtuar të gjithë miqtë dhe ndjekësit e saj. Nuk kam më vite por “vetëm ditë” për të jetuar shkruan 40-vjeçarja, nënë […]