Gati investimi/ Luftëtari me fushë të re stërvitore jashtë Gjirokastrës

Gati investimi/ Luftëtari me fushë të re stërvitore jashtë Gjirokastrës

Në Gjirokastr duket se këtë sezon janë të prirur që t’i përkushtohen infrastrukturës. Luftëtari shumë shpejt do të ketë një fushë të re stërvitore me të gjitha kushtet bashkëkohore. Me një investim të përbashkët të klubit Luftëtari, FSHF-së dhe Bashkisë së Dropullit, fusha stërvitore e Dervicianit do të ketë të gjitha kushtet e duhura që […]