Misteri, kush është ëngjëlli që ka vënë dorë mbi kryetarin e Bashkisë Memaliaj? (FOTO)

Misteri, kush është ëngjëlli që ka vënë dorë mbi kryetarin e Bashkisë Memaliaj? (FOTO)

Facebook të shfaq shpesh opsione të ndryshme argëtuese përmes së cilave gjoja të parashikon fatin, të rrëfen një sekret apo të dëshmon diçka mbi gjendjen tënde shpirtërore aktuale ose se si do të jesh në të ardhmen. Natyrisht që niveli i vërtetësisë është zero. Ato janë thjesht zbavitëse dhe të krijuara enkas për mbajtur të […]

Facebook në alarm, sulmohen rreth 50 milionë llogari

Facebook në alarm, sulmohen rreth 50 milionë llogari

Rreth 50 milionë llogari të përdoruesve të Facebook janë sulmuar. Lajmin e raporton BBC duke cituar burime brenda kompanisë Facebook, e cila shpjegon se sulmuesit kanë shfrytëzuar opsionin ‘View As’ për të marrë kontrollin e llogarive të njerëzve. Shkelja u zbulua ditën e martë dhe për këtë është në dijeni gjithashtu edhe policia. Tashmë gabimi […]