Zgjedhjet lokale, 5 kandidatët e mundshëm të PD-së për Gjirokastrën

Zgjedhjet lokale, 5 kandidatët e mundshëm të PD-së për Gjirokastrën

Opozita e ka nisur me bojkot të Kuvendit sesionin e ri parlamentar. Parashikohet një vjeshtë e trazuar politikisht, me protesta dhe zhvillime të tjera që shtojnë tensionin deri në zgjedhjet lokale të vitit 2019, për të cilat natyrisht që po përgatitet edhe opozita. Ndonëse jemi ende shumë larg zyrtarizimit të kandidatëve, disa emra kanë nisur […]