Gjirokastër, zv.ministrja e Mjedisit në Dervician me ekipin e AKMZ për monitorimin e kalit të qyqes (FOTO)

Gjirokastër, zv.ministrja e Mjedisit në Dervician me ekipin e AKMZ për monitorimin e kalit të qyqes (FOTO)

Zv.ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Ornela Çuçi, ndodhet këtë fundjavë në Gjirokastër. Ajo ka publikuar disa foto në faqen e saj në Instagram mbi punën e Agjencisë së Zonave të Mbrojtura për kalin e qyqes, shpendin e rrallë që përfaqëson më së miri biodiversitetin e qarkut Gjirokastër. “Duke monitoruar Kalin e Qyqes, shkabën e fundit […]

Gati investimi/ Luftëtari me fushë të re stërvitore jashtë Gjirokastrës

Gati investimi/ Luftëtari me fushë të re stërvitore jashtë Gjirokastrës

Në Gjirokastr duket se këtë sezon janë të prirur që t’i përkushtohen infrastrukturës. Luftëtari shumë shpejt do të ketë një fushë të re stërvitore me të gjitha kushtet bashkëkohore. Me një investim të përbashkët të klubit Luftëtari, FSHF-së dhe Bashkisë së Dropullit, fusha stërvitore e Dervicianit do të ketë të gjitha kushtet e duhura që […]