Mesazhi i trishtë i profesorit: Gjirokastra rrezikon të mbetet pa universitet. Kjo është më shumë se tragjedi…

Mesazhi i trishtë i profesorit: Gjirokastra rrezikon të mbetet pa universitet. Kjo është më shumë se tragjedi…

Universiteti ‘Eqrem Çabej’ në Gjirokastër do të ketë këtë vit akademik numrin më të ulët të studentëve. Disa degë pritet të mbyllen pasi nuk janë regjistruar fare studentë. Arsyet dhe shkaqet që çuan në rrënimin e universitetit janë komplekse. Ne i kemi trajtuar pak a shumë në një shkrim të para disa javëve, ndërkohë që […]