‘Babalja’ vihet në pranga në Kosovë

‘Babalja’ vihet në pranga në Kosovë

Albert Veliu, i njohur si ‘Babalja’, është arrestuar sot në Kosovë për llogari të autoriteteve shqiptare.Sipas mediave në Kosovë, ai u vu në pranga në qendrën e azilit në Prishtinë dhe më pas u dërgua nga paraburgim. Albert Veliu ishite në Kosovë pasi kishte aplikuar për azil politik, fill pas skandalit të audio-përgjimit që pretendohet […]