Stuhia në Gjirokastër, shihni si është bërë ky vresht në Andon Poçi (FOTO)

Stuhia në Gjirokastër, shihni si është bërë ky vresht në Andon Poçi (FOTO)

Shirat e dendura dhe stuhia e një nate më parë ka shkaktuar dëme edhe në Qarkun e Gjirokastrës. Vec bllokimit të rrugëve ka dëme edhe në bujqësi. Fotot që sjell argjirolajm.net janë të një vreshti pranë fshatit Andon Poci, njësia administrative Odrie. Sic shihet dëmtimi është i konsiderueshëm. Shtyllat që mbajnë pjergullat janë rrëzuar përtokë. Parashikimet […]

Gjirokastër, pas magazinës me makarona zbulohet një pikë e paligjshme me pula të skaduara

Gjirokastër, pas magazinës me makarona zbulohet një pikë e paligjshme me pula të skaduara

Pas denoncimit fillimisht në media dhe më pas zbulimit nga AKU të një magazine me 18 tonë makarona të skaduara në Gjirokastër, konstatohet një tjetër rast abuziv me prodhimin dhe tregtimin e ushqimeve. Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar në Policinë e Gjirokastrës, bashkë me Autoritetin Kombëtar të Ushqimit kanë bllokuar një pikë të paligjshme […]