Stuhia në Gjirokastër, shihni si është bërë ky vresht në Andon Poçi (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Shirat e dendura dhe stuhia e një nate më parë ka shkaktuar dëme edhe në Qarkun e Gjirokastrës. Vec bllokimit të rrugëve ka dëme edhe në bujqësi. Fotot që sjell argjirolajm.net janë të një vreshti pranë fshatit Andon Poci, njësia administrative Odrie. Sic shihet dëmtimi është i konsiderueshëm. Shtyllat që mbajnë pjergullat janë rrëzuar përtokë. Parashikimet e meteorologëve janë që stuhia të rikthehet sërish në fundjavë, kryesisht gjatë ditës së diel.