Stuhia në Gjirokastër, shihni këto pamje (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Gjirokastra ishte një prej qarqeve që u godit nga stuhia e një nate më parë. Pemë të rrëzuara, rrugë të dëmtuara, mungesë energjie elektrike dhe dëmtime në bujqësi. Pamjet që shihni më poshtë tregojnë bllokimin e rrugës Gjirokastër-Kakavijë nga rrëzimi i pemëve. Pas ndërhyrjes së ARRSH-së situata u normalizua.