Sot përballja e Partizani-Luftëtari. Gjirokastritët kanë një avantazh të madh në ndeshjen e sotme


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Alban Hoxha do të mungojë në ndeshjen kundër Luftëtarit. Portieri dhe kapiteni i Partizanit nuk do të jetë mes shtyllave për të besuarit e Gegës, duke lënë një boshllëk shumë të madh. 

Gjithsesi, optimizmi mbetet i lartë te kryesuesit e kampionatit dhe Luftëtari shihet si një ndeshje që mund të fitohet, edhe pse pa një emër të rëndësishëm në formacion.

Edhe pse pritej dhe mendohej mungesa e kapitenit, sot është konfirmuar gjithçka nga faqja zyrtare e klubit.