Soni Malaj, e lumtur në krahët e Klevit


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Historitë e dashurisë së saj janë të shumta, por kjo e fundit duket se është më e veçanta.

Në vitin 2015 ajo deklaroi zyrtarisht ndarjen nga balerini Mirko, ku prej asaj martese erdhi në jetë dhe vajza e cila sot është 5-vjeç.

Soni Malaj në një intervistë ka deklaruar se ka qënë një periudhë e keqe dhe nuk e ka kuptuar arsyen e divorcit me ish bashkëshortin.

Gjithashtu Soni bën me dije se ndarja ishte në dëshirë të Mirkos.

Por siçi thonë ndryshe “pas shiut, del dielli”.

E kështu ka ndodhur dhe për këngëtaren, e cila ndihet mjaft e lumtur pranë të fejuarit aktua, Klevit djalit nga Tirana, e kjo duket në këto foto të kapura në një nga lokalet e Tiranës.

Shpresojmë që të kemi të reja të tjera nga kjo lidhje.