Sondazhi italian për zgjedhjet lokale, opozita fiton Bashkinë Gjirokastër. Ja votat për secilën parti


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Bashkia Gjirokastrës e cila aktualisht drejtohet nga LSI-ja sipas sondazhit të “GPF Inspiring Research”, prezantuar në Report Tv, duket se do të garantojë një garë të fortë.

Rezultatet ndahen si më poshtë, por në rast koalicioni mes partive opozitare në zgjedhjet lokale atëherë rezultatet do të ndahen shumë ngushtë.

46-50% kanë zgjedhur Partinë Socialiste, ndërsa 29-33% PD-në dhe vetëm 15-19% LSI-në.