Sondazhi i kompanisë italiane për zgjedhjet vendore në Gjirokastër, ja sa vota merr PD, PS dhe LSI


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Qytetarët e Bashkisë Gjirokastër që drejtohet nga Zamira Rami e LSI, 45% deri në 49% e të anketuarve janë shprehur se votojnë Partinë Socialiste, 24% deri në 28% kanë pohuar se votojnë PD, 16 % deri në 20%  pritet të votojnë LSI, 0-1 për PDIU dhe 0-1 për PR,7-9% partitë e tjera, ku supozohet që minoritetit t’i marrin nga 7% deri në 9 % të votave. 29.7 % të anketuarve shprehen se janë të pavendosur. Sondazhi është realizuar nga GPF Inspiring Research për llogari të Report TV.