Shpallet kënga fituese në Eurovizion


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Pas një nate të gjatë plot emocione është shpallur fituesi i Eurosong 2019. Shteti fitues është Holanda.

25 vjeçari Duncan Laurence me këngën ‘Arcade’ është fituesi i edicionit të 64-të të Eurovizionit. Ai ishte pretendente që prej disa muajsh. Kënga e tij flet për një dashuri të pamundur me një person që nuk jeton më. Vitin e ardhshëm pritet që spektakli të zhvillohet në Amsterdam.

Vendin e dytë e fitoi Itali dhe e treta u rendit Rusia.