Shkarkohet drejtori i përgjithshëm i Tatimeve


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Është shkarkuar nga detyra drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve, Elton Duro.

Duro mbante postin e drejtori të Përgjithshëm të Tatimeve prej 27 marsit të këtij viti, ndërsa kishte zëvendësuar pak muaj më parë Vasilika Vjeron. 

Nuk dihet ende se kush do të jetë drejtori ri i Përgjithshëm i Tatimeve, që do të zëvendësojë Duron.