Shihni pasojat e Tërmetit 5.3 ballë në juglindje të vendit (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Dëmet materiale në Korcë pas tërmetit të fuqishëm janë të dukshme. Shtëpi të rrënuara, mure të carë, cati e tavane të rënë. Dëme te shumta jane shenuar ne fshatrat Drovan dhe Floq, ne njesine Mollas ne te cilen ishte epiqendra, ku goditja e forte arriti ne 5,3 balle.

Ministria e Mbrojtjes nderkohe ka bere me dije se lëkundjet e tërmetit janë ndier në zonat përreth epiqendrave, në Nj.A.Mollaj, fshatin Dvoran ku raportohen për 2 banesa të dëmtuara, dhe në fshatin Floq 3 banesa. Deri më tani është raportuar për tre persona të plagosur lehtë.