Shihni çfarë bëhej në Tiranë gjatë kohës kur opozita protestonte (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

PD dhe LSI mbajtën protestën e radhës dy ditë më parë, ku pati edhe të plagosur për shkak të dhunës së ushtruar.
Por, ndërsa para Parlamentit luftohej, në zonat e tjera të Tiranës, por dhe qytetet bregdetare, duke qenë se ishte fundjavë, festohej. Gjë që e tregojnë edhe këto foto, të bëra në disa clube.