Sherr masiv në plazh, të rinjtë zihen me grushta dhe shufra hekuri (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një sherr masiv ka ndodhur në një plazh të Barcelonës. Në konflikt u përfshinë dy grupe, njëri nga Britania dhe tjetri vendas. Pamjet janë të rënda dhe tergojnë momentin kur ata zihen ashpër me njëri-tjetrin. Pushuesit e tjerë kanë mbledhur sendet e tyre duke u larguar, ndërsa fëmijët u tmerruan nga skena që panë. Nuk munguan as shufrat e hekurit në sherr.

Plas grushti në mes të plazhit, publikohen pamjet e rënda on Vidnews.