Sarandë, fadromat shkojnë në Syrin e Kaltër, do të prishen ndërtimet pa leje (FOTO)

Na ndiqni në Facebook dhe Instagram:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspektorati Kombëtar për Mbrojtjen e Territorit ka nisur aksioni në “Syrin e Kaltër” në Sarandë, ku sipas informacioneve do të shemben janë ndërtuar vitet e fundit. Objektet që do të shemben janë ndërtuar para 20 dhe 10 vitesh dhe lajmërimi për pronarët është bërë gjatë ditës së djeshme.

Sondazh: Votoni personazhin e vitit 2018 në Gjirokastër (lista me 10 kandidatë)