Restaurimi i Pazarit të Gjirokastës, shihni çfarë thonë artizanët (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Sot është inaguruar përfundimi i restaurimit të Pazarit të Gjirokastrës. Në ceremoninë e organizuar me këtë rast merrte pjesë edhe kryeministri Edi Rama. Investimi është kryer nga Fondi Shqiptaro Amerikan i Zhvillimit dhe Ministria e Kulturës. Transformimi i kësaj pjese që është më emblematikja e Gjirokastrës, ka ndikuar jashtëzakonisht shumë në zhvillimin e turizmit. Në videon më poshtë, të publikuar nga ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro, flasin disa prej artizanëve që punojnë në këtë zonë. Ata tregojnë impaktin direkt që ka sjell ky investim në punën e tyre dhe ekonominë e qytetit.

© ArgjiroLajm.net