Rama poston videon, 80 qendra shëndetësore përfundojnë sivjet. 22 janë në qarkun Gjirokastër


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Kryeministri Edi Rama ka ndarë me ndjekësit e tij në Facebook mëngjesin e sotëm, një video informuese me punimet për ndërtimin e qendrave të reja shëndetësore.

“MIRËMËNGJES, dhe me një tjetër informacion nga kantieret e Programit Kombëtar të 300 qendrave të reja shëndetësore në 3 vjet, prej të cilave 80 qendra do të jenë gati në fund të vitit, ju uroj një ditë të mbarë 😊”- shkruan Rama. Sa i përket qarkut Gjirokastër, janë 22 qendra shëndetësore dhe ambulanca për t’u rikonstruktuar. Punimet kanë nisur në disa prej tyre, ndërsa të tjerat do bëhe në vijim.