Rama akuzon opozitën për lojërat e fatit: Bastet vdiqën Sali


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Kryeministri Edi Rama akuzon ish-kryeministrin Berisha se po u del për zot basteve.

Në një postim në twitter, Rama shkruan: Saliu u del për zot basteve, partia e vet i del kundër kontrollit mjekësor bazë falas. Këto janë dy fytyrat kuptimplota të një opozite që ka humbur bastin me të ardhmen dhe ka mbetur peng i një politike të dëshpëruar dyfytyrësie e shterpësie të ububushme.

“Bastet vdiqën Sali” paralajëmron shefi i qeverisë në përgjigje të akuzave të Berishës se mbyllja e lojërave të fatit po bëhet me qëllim monopolizimin e tyre.