Radhë kilometrike në Kakavijë, emigrantët presin mes të ftohtit. Shihni çfarë ndodhte sot pasdite (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Pika kufitare e Kakavijës është përballur me një fluks të lartë udhëtarësh që në orët e para të mëngjesit. Pasi festuan në Shqipëri pranë të afërmve të tyre, emigrantët po kthehen sërish në Greqi, për të vazhduar rutinën. Radhët e automjeteve kanë shkuar deri në 3 km. Kjo situatë paraqitet në doganë prej disa ditësh. Të gjitha sportelet janë vënë në dispozicion të udhëtarëve nga policia kufitare, por radha nuk është shmangur. ArgjiroLajm.net sjell video nga situata pasditen e sotme në këtë pikë kufitare.