Qytetari nga Gjirokastra kërkon Zamira Ramin në takimin e Flamur Golemit: Duhej të ishte këtu për të dhënë llogari (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Gjatë takimit të djeshëm elektoral të kandidatit Flamur Golemi në lagjen ’11 Janari’, e ka marrë fjalën edhe një person me aftësi të kufizuara.

Ai ka shprehur shumë pakënaqësi ndaj Bashkisë Gjirokastër, ndërsa tha se kryebashkiakja Zamira Rami do duhej të ishte aty për të dhënë llogari.

Sipas tij, ajo nuk ka bërë asgjë për Gjirokastrën, ndërkohë që Policinë Bashkiake e krahasoi me xhandarët e Xhafer Devës. Shihni në videon më poshtë reagimin e tij.

©argjirolajm.net