Qyfyre nga Saranda/ Hajduti niset të vjedhë, por e kapin. Nuk do ta besoni se si justifikohet… (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një person është kapur nga banorët e fshatit Sopik të Sarandës, në tentative për të vjedhur një shtëpi. 44-vjeçari nuk e ka pranuar akuzën, duke u justifikuar se kishte shkuar për të dh*er. Për më tepër shihni videon më poshtë.