Punëtorët në aksion për të ‘shkrirë’ Gjirokastrën (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Situata në rrugët e Gjirokastrës sot duket disi më e stabilizuar. Bashkia që herët në mëngjes kishte marrë masat për të hedhur kripë e skorje në rrugët kryesore të qytetit. Punëtorët e ndërmarrjes së shërbimeve publike ishin shpërndarë në qytet duke u përpjekur të pastrojnë rrugët nga akulli. Sidoqoftë qytetarët dhe automjetet duhet të lëvizin ende me kujdes në akset e brendshme. Moti i keq pritet të vijojë edhe për të paktën një javë tjetër. 

©argjirolajm.net