Pse nuk ndriçon gjithmonë Kalaja e Gjirokastrës? ‘JOQ’ zbulon arsyen…


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Çështja e ndriçimit të Kalasë së Gjirokastrës është ironizuar nga faqja ‘Jeta Osh Qeq’ përmes një fotografie. Siç shihet, jepen dy pamje të monumentit. Në njërën ai shfaqet i ndriçuar, në tjetrin duket në errësisë. Sipas ‘Jeta Osh Qef’, kjo lidhet prezencën ose jo në Gjirokastër të ministres së Kulturës, Mirela Kumbaro.