Protesta, plas gallata në rrjet (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Ditën e sotme opozita e vendit protestoi në sheshin “Dëshmorët e Kombit” duke kërkuar dorëheqjen e kryeministrit Edi Rama. Krahas informacioneve në media, rrjetet sociale kanë përcjellë pamjen tjetër të kësaj proteste.

Më poshtë po përcjellim disa prej memeve më interesante që shoqëruan zhvillimet e sotme. Hidhini një sy. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.