Protesta e studentëve, parrullat dhe mesazhet më pikante (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Studentët kanë organizuar protestën e 4-t të tyre në tubimin që përkon me 8 Dhjetorin, Ditën e Rinisë që kujton lëvizjen studentore e cila solli rrëzimin e regjimit diktatorial. Paraditen e sotme, mbledhja e studentëve ka nisur para ambienteve të Korpusit Universitar e më pas me pankarta në duar ata kanë marshuar drejt Ministrisë së Arsimit. Më poshtë do të mund të shihni në fotografi disa nga detajet e revoltës së të rinjve.