Protesta e opozitës, PD Vlorë i pret Ramës biletën për në të… sëmës


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Partia Demokratike zhvilloi sot në Vlorë protestën e radhës kundër qeverisë. Mbështetësit e PD-së ndër të tjera mbanin në duar edhe një pankartë në formën e një bilete avioni me një rrugë. Në të shkruhet me humor se nisja bëhet nga Aeroporti i Vlorës. Destinacioni është në të sëmës. Data e nisjes 16 shkurt, ndërsa linja ajore është Air Albania.