Protesta do b*thë, Lulzim!, plas humori në rrjet (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Protesta e djeshme e opozitës, e cila ka bllokuar për disa orë rrugët, përveç disa incidenteve të vogla, ka shkaktuar edhe shumë humor në rrjet. Personazhet kryesorë të saj, janë Lulzim Basha, që u fotografua duke u ndihmuar nga protestuesit për të kaluar një trafikndarërese, dhe Flamur Noka.