“Pranoje që ke dashnor”, burri xheloz i pret duart gruas me sëpatë (FOTO)

Një ngjarje tronditëse ka ndodhur në Rusi, ku një burrë ka marrë sëpatën dhe i ka prerë duart të shoqes.  Arsyeja për këtë krim monstruoz ka qenë xhelozia e sëmurë.  Dmitry Grachyov e akuzonte vazhdimisht nënën e dy fëmijëve të tij së kishte një të dashur të fshehtë.  Por një ditë, 26 vjeçari e çoi gruan e tij Margarita, në një pyll, ku akuzoi se nuk e kishte qëndruar besnike ndaj martesës së tyre.  Ai kishte filluar ta torturonte duke i prerë gishtat një nga një duke i kërkuar të pranonte se kishte një të dashur, por ajo i mohoi akuzat e tij.  “RT” raporton se mjekët rusë kanë arritur të qepin njërën dorë, por nuk kanë mundur të shpëtojnë tjetrën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.