Pornostarja rrëfen seksin me Donald Trump: Zgjati 2 minuta, ishte…

Na ndiqni në Facebook dhe Instagram:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Stormy Daniels ka qenë emri më i lakuar këto muajt e fundit në mediat amerikane. Kjo, për shkak se u zbulua që pornostarja ishte paguar 130 mijë dollar nga avokatët e Donald Trump, që most ë fliste gjatë fushatës për një aferë seksuale që ajo kishte pasur me Trump. 39-vjeçarja ka folur për herë të parë për atë që ka ndodhur në vitin 2006, në një intervistë për revistën “Vogue”, që do të publikohet në shtator. Në intervistë Daniels shprehet se seksi me Trump ishte i zakonshëm dhe “zgjati diku tek 2 minuta, për të qenë bujare, pasi mund të ketë zgjatur edhe më pak”.

Sondazh: Votoni personazhin e vitit 2018 në Gjirokastër (lista me 10 kandidatë)