‘Po u futa unë do vish edhe ti…’, plas gallata në rrjet (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Politika në Shqipëri nuk zhgënjen kurrë. Edhe kjo javë që po mbyllim ishte e mbushur me ngjarje. Mes tyre spikat denoncimi i opozitës për vëllain e ministrit të Brendshëm, Fatmir Xhafaj. Kaq u desh dhe rrjeti ka shpërthyer në humor. Shijoni më poshtë memet e tyre.