Plasin ujërat e zeza në Gjirokastër, banorët tek ‘Blloku i Furrave’ apelojnë për ndihmë (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Gjirokastra vijon të ketë probleme me kanalizimet e ujërave të zeza. Në shumë lagje të qytetit fekalet dalin herë pas here në sipërfaqe duke rrezikuar shëndetin e qytetarëve. Argjirolajm.net sjell së fundi situatën në lagjen ‘Blloku i Furrave’, ku sic shihet në foto ujërat e zeza kanë dalë në sipërfaqe. Banorët janë ankuar në bashki, por nuk është marrë asnjë masë deri më tani. Me rritjen e temperaturave këto pika mund të kthehen në vatra infeksionesh. 

©argjirolajm.net