Plas në Sarandë, çifti bën seks në ballkonin e apartamentit (VIDEO +18)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Me sezonin e verës, nuk mungojnë as skenat e nxehta në ambientet publike. Videoja e mëposhtme është regjistruar në Sarandë, ku shfaqet një çift duke kryer marrëdhënie seksuale në ballkonin e apartamentit. Kjo skenë ka nxitur reagimin dhe të qytetarëve të tjerë, të cilët e kanë denoncuar aktin, pasi rrotull mund të kishte edhe të mitur.

Çifti me pushime në Sarandë bën seks në ballkon, pushuesit shohin gjithçka on Vidnews.