Plas humori në rrjet me avionin e ‘Air Albania’: Lasgush vëlla sa paske ndryshuar….(FOTO)

Na ndiqni në Facebook dhe Instagram:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Kompania e parë ajrore shqiptare, ku aksioner është edhe shteti shqiptar, ka nisur sot fluturimin e parë Tiranë-Stamboll. Prezantimi i “Air Albania”, si duket ka nxitur faqet e njohura të humorit të prodhojnë meme pikante duke ironizuar forcat politike ku nga njëra anë kemi një investim kolosal dhe nga ana tjetër akuzat e opozitës për dështimin e projektit ende pa nisur mirë. Më poshtë po përcjellim memet më komike.

Sondazh: Votoni personazhin e vitit 2018 në Gjirokastër (lista me 10 kandidatë)