Plas humori me protestën e studentëve dhe përfshirjen e forumeve rinore (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Forumet rinore të tre forcave kryesore politike në vend, kanë tentuar të marrin në dorë kontrollin e protestës së studentëve. Ata janë shfaqur në disa studio televizive për të folur lidhur me problemet e Universitetit duke fshehur angazhimin e tyre në politikë. Kaq ka mjaftuar që faqet e njohura të humorit të ironizojnë situatën e krijuar. Më poshtë, në galerinë tonë virtuale do të njiheni me disa prej memeve më pikante.