‘Përtej gardheve’, gazetarët e Gjirokastrës, Korçës dhe Shkodrës bëhen bashkë për një libër


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

“Përtej gardheve” është libri që ka bërë bashkë gazetarë nga Shkodra, Korça dhe Gjirokastra, që t’i rikthehen pasionit të vjetër, reportazhit, e në të njejtën kohë të sjellin për publikun histori dhe personazhe të panjohur, të thjeshtë, por që mbartin vlera të veçanta. Ky projekt vjen si domosdoshmëri për të rrëfyer historitë, përtej gardhit, për të kuptuar të tjerët dhe për të sjellë biseda me njerëzit e zakonshëm, për përcjellë detajeve të hollësishme, dhe histori që nuk duhen humbur. Gazetarët e Gjirokastrës të përfshirë në këtë projekt ishin Brikena Metaj, Dorina Muhaj, Kristina Krisafi, Engjellush Serjani dhe Ilir Lluri.