Përplasje edhe në Delvinë, militantët e opozitës tentojnë të futen në KZAZ (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Përplasje fizike mes përfaqësuesve të opozitës dhe policisë së shtetit ka patur edhe në Delvinë, bashki e cila drejtohet nga LSI-ja.  Qytetarët kanë tentuar të lirojnë ambientet e KZAZ-së. Shihni pamjet në videon më poshtë. 

Situata në Delvinë on Vidnews.