Përleshje masive në lokal, mbetet i plagosur një 29-vjeçar


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një përleshje masive para një bari, i ka shkaktuar vdekjen një shqiptari nga Maqedonia. Ngjarja ka ndodhur në qytetin austriak Regau. Ai mbeti i plagosur rëndë gjatë përleshjes, ndërsa ndërruar jetë më pas në spitali.

Disa persona të tjerë mbetën të plagosur nga ngjarja. Mediat austriake shkruajnë se viktima është 29 vjeç, ndërsa do të jetë autopsia ajo që do të përcaktojë saktë shkaqet e vdekjes.

Nëntë persona u përfshinë në konflikt, të cilët janë arrestuar nga policia duke u dërguar në departamente të ndryshme.