Përfundon faza e parë e kampionatit, një prej surprizave në Gjirokastër


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Ka përfunduar edhe faza e dytë e kampionatit shqiptarë, ku dy ndeshjet e fundit që u luajtën ishin ajo midis Kukësit dhe Kastriotit dhe Luftëtarit dhe Partizanit. Kukësi e ka mbyllur me fitore 2-0, ndërsa Partizani është ndalur në barazim 1-1. Pas 18 takimesh të kuqtë janë në vend të parë me 37 pikë dhe ndiqen nga Kukësi me 34 pikë. Në vend të tretë është Teuta me 33 pikë.