Përçahet LSI, njeriu i besuar i Ilir Metës reagon ashpër: Parti e çizmeve dhe bojës


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Sulmi i sotëm me bojë ndaj tij e ka irrituar së tepërmi Ralf Gjonin me partinë e tij LSI-në, duke nënkuptuar se është ajo që qëndron pas këtij akti.

Në një dalje për mediat pas mbylljes së seancën plenare, Gjoni i cili bëri sot betimin në Kuvend si deputet, tha se nuk e kishte menduar kurrë që partia e tij do të shndërrohej në një parti desintegruese.

“Nuk e kisha imagjinuar asnjëherë në ëndrrat e mia më të largëta që kjo parti mund të shkonte drejt des-integrimit dhe drejt një axhende pa krye të çizmeve, të bojërave dhe të thirrjeve për destabilizim dhe prishje të rendit kushtetues dhe rendit publik. Axhendë që njerëz të llojit tim nuk e mbështesin dot, jemi për të ardhmen, shpresën, për ata njerëz që deri sot nuk kanë gjetur një përfaqësim dinjitoz në këtë parlament”, tha Gjoni.