PD Sarandë letër OSBE e KQZ: Të ndërpritet urgjent procesi zgjedhor në KZAZ


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Dega e Partisë Demokratike e Sarandës ka urdhëruar Komisionin Zonal të Administrimit Zgjedhor (KZAZ) të këtij qyteti që të ndërpresë menjëherë procesin zgjedhor.

PD i ka dërguar një shkresë zyrtare KZAZ-së Nr. 88, Bashkisë së Sarandës, Komisariatit të Policisë, Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) dhe Misionit të OSBE/ODIHR-it, ku nënvzion se procesi zgjedhor është i paligjshëm pas vendimit të presidentit të Republikës, Ilir Meta, për çdekretimin e 30 qershorit si datë të paracaktuar për mbajtjen e zgjedhjeve, ndaj dhe duhet të ndërpritet në të gjithë territorin e Sarandës.