PD Gjirokastër ‘bëhet pishman’, ndryshon vendin e protestës dhe publikon spotin: Rama po na bën jetën të vështirë, ta rrëzojmë (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Partia Demokratike do të zhvillojë protestën e saj në Gjirokastër më datë 9 shkurt. Për këtë protestë është publikuar sot edhe një spot që tregon se përse duhet të dilet në protestë. Por ajo që bie në sy është fakti se PD-ja ka ndryshuar vendin  e tubimit. Në një njoftim të para dy ditëve thuhej se protesta do të mbahej në zonën e njohur si ‘NSHN-ja’, ndërsa në spotin e publikuar sot vendi i tubimit përcaktohet përballë varrezave të dëshmorëve. Shihni videon.

©argjirolajm.net