Pasi të shihni këtë VIDEO, nuk do i hidhni më lëvozhgat e vezëve


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Fundjavat e mia përfshijnë gjumin, relaksimin dhe… dhe një komponent tjetër shumë të rëndësishëm: të kesh vezë për mëngjes.Lëvozhgat e vezëve, natyrisht, shkojnë drejt në plehra … dhe janë harruar shumë. Por pas leximit të kësaj, kjo është padyshim do të të ndryshojë.

Nuk është sekret që sasi të mëdha ushqimi të humbasin çdo vit. Një gjë me të cilën me siguri mund të bëhemi më mirë është të kontrollojmë proporcionet tona me më shumë kujdes dhe të shërbejmë vetëm shuma që dimë ne mund të hamë. Por këtu është diçka që me siguri nuk do të konsideroja kurrë: se gjërat që duken plotësisht të pangrënshme mund të kenë një qëllim vërtet të dobishëm. Merrni shembullin e vezëve. Lëvozhgat përbëhen nga 90 përqind me kalcium të pastër , një mineral i vlefshëm që është i rëndësishëm për muskujt dhe eshtrat tona, dhe kjo mund të bëj që lëvozhgat e vezëve të mos i hedhim më.