Pas aksionit, shihni çfarë ka mbetur te Syri i Kaltër (FOTO)

Na ndiqni në Facebook dhe Instagram:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit vazhdon sot me shembjen e objekteve pa leje në zonën e “Syrit të Kaltër”. Pas fadromave për shembjen e objekteve informale, sot po punohet për rrëzimin e gjithë platformave prej betoni te lokaleve. Pamjet më poshtë janë kryer në ditën e dytë të aksionit, ku zona e Syrit të Kaltër duket e rrethuar nga gërmadhat.

Sondazh: Votoni personazhin e vitit 2018 në Gjirokastër (lista me 10 kandidatë)